ConQare

/

Winst met webshops

 

Beleggen in eCommerce.


Webshops, eCommerce, online aankopen... Een snel groeiende markt waar tot voor kort jonge, snelle cowboys regeerden met hun webshops en waar het grote geld werd verbrand voor marktaandeel en hippe reclames. Voor velen is dit een onwerkelijke wereld van techniek, marketing, zoekmachines en vooral veel onbegrijpelijk jargon. Maar die tijd is voorbij. Wat rest is vakmanschap, kennis, ervaring en inzicht.


ConQare is (tevens) een beleggingsvehikel waarmee beleggers zonder al te veel risico kunnen investeren in eCommerce. Zij maken rendement op hun ingelegd vermogen door betaling van jaarlijkse rentes en door uitbetaling van tussentijdse verkoop-bonussen.


De beleggingshorizon is 5 tot 8 jaar waarin ConQare Groep haar doelen realiseert en dan streeft naar een exit voor het gehele bedrijf. Die exit kan plaatsvinden door uitgifte op de Amsterdamse Effecten Beurs (IPO), verkoop aan een strategische (buitenlandse) speler of verkoop aan een Equity Fund (externe financiële deelname).


Investeringen in ConQare Groep BV gebeurt door uitgifte van achtergestelde converteerbare leningen (zogeheten convertibles) via de 'Stichting ConQare Administratiekantoor' die houder is van 50% van de gecertificeerde aandelen in Conqare Groep BV. Deze convertibles geven recht op een rente van 5,2% per jaar en worden omgezet in aandelen bij de verkoop van  Conqare Groep BV. Hierdoor wordt de opbrengst van de verkoop naar rato verdeeld onder alle houders van de convertibles.


Tussentijds worden investeerders op de hoogte gehouden door het bestuur van de 'Stichting ConQare Administratiekantoor' en vindt tenminste eens per jaar een algehele vergadering (de 'ConQare Meeting')  plaats waarin het bestuur van ConQare Groep BV verslag doet van het afgelopen jaar en een forcast geeft op de toekomende tijd.


ConQare streeft naar goedkeuring èn toezicht door de AFM van haar activiteiten.

Actieve participatie en deelname door houders van convertibles wordt eveneens aangemoedigd binnen ConQare.